​Tlf.: 40 25 07 82

Send e-mail

Følg os på Facebook:fb-f-logo__white_29

​Specialister inden for montering

​Faste samarbejdspartnere

​Salg & montering i mere end 30 år

Gulvlægger i Nordjylland - gulvlægning og gulvafslibning i højeste kvalitet

​Proff Montage startede for 20 år siden i udkanten af Hjørring, men vi har arbejdet med salg og levering af gulve, samt gulvlægning og gulvafslibning i over 30 år. Det betyder, at vi kan trække på mange års viden og erfaring, når vi rådgiver og vejleder ved valg af nye gulve, og når vi skal udføre den efterfølgende gulvlægning.

Salg af gulve og tæpper med montering

Vi laver alle former for gulvlægning, herunder blandt andet trægulve eller tæpper og vinyl. Vi udfører især gulvlægning for kunder i Hjørring, Aalborg og Frederikshavn, men kører i hele Nordjylland. Vi er desuden også professionelle montører.

Du kan enten købe dit nye gulv hos os, da vi tilbyder salg af blandt andet trægulve eller du kan købe det hos en anden forhandler eller gulvmand. Som noget nyt ligger vi nu også flydespartel for dig. Hør gerne mere om denne løsning ved at kontakte din gulvlægger i Hjørring. 

Vejledning ved gulvlægning, gulvslibning & salg af gulve

Vi hjælper altid vores kunder med at træffe det rigtige valg i forbindelse med gulvlægning og gulvafslibning. Måske er I en familie med dyr og mindre børn, der gerne vil have solide gulve, der er nemme at holde rene.

Eller måske vil I gerne gøre en lille indsats for at have nogle helt unikke gulve, der kræver en smule mere vedligeholdelse.​

Vi gennemgår de forskellige muligheder og kommer med relevante forslag, men du kan også vente med at benytte os, til du har fået leveret det nye gulv, som vi skal lægge for dig. 

Har du brug for rådgivning hos eksperter, står vi klar til at dække dine behov. Vi rådgiver under alt fra gulvlægning til gulvafhøvling.​

Gulvafslibning og gulvafhøvling med øje for detaljen

​Med en gulvafslibning eller gulvafhøvling kan du tilføre boligen et helt nyt udtryk. Gulnede og triste gulve kan blive lyse og levende at se på igen.


​Når et trægulv skal slibes, er det vigtigt, at man får alle tidligere gulvbehandlinger fjernet, og at man tager hensyn til, at et gulv sjældent er helt plant.

​Det kræver erfaring og ekspertise at slibe gulv, og derfor anbefaler vi, at man vælger en professionel gulvlægger for at få det pæneste og mest holdbare resultat ved afslibning af gulve eller gulvafhøvling.

Hvad koster en gulvlægger eller gulvafslibning?

Du er velkommen til at kontakte os hos Proff Montage for at høre mere om gulvlægning og priserne ved salg af trægulv eller andre gulve.

Du kan ringe til os på telefon 40 25 07 82, eller du kan vælge at sende en e-mail til os på kontakt@proffmontage.dk.​

Her kan vi oplyse dig om gulvlæggernes timepriser, hvilket værktøj vi bruger, samt vejledning til materialevalg. Desuden udarbejder vi også gerne et godt tilbud på gulvlægning eller gulvafslibning til dig.

Kontakt os i dag

Har du ønsker eller spørgsmål, så giv os besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt