​Specialister inden for montering

​Faste samarbejdspartnere

​Salg & montering i mere end 30 år

Gulvlægning med flot finish

Proff Montage startede for 20 år siden i udkanten af Hjørring, men vi har arbejdet med salg og levering af gulve, samt gulvlægning og gulvservice i over 30 år. 

Det betyder, at vi kan trække på mange års viden og erfaring, når vi vejleder ved valg af nye gulve, og når vi skal udføre den efterfølgende gulvlægning eller flydespartling.

Salg af gulve og tæpper med montering

Som gulvfirma laver alle former for gulvlægning, herunder blandt andet flydespartling, trægulve eller tæpper og vinyl. Vi udfører især gulvlægning for kunder i Hjørring og Aalborg, men kører i hele Nordjylland. Vi er desuden også profession​elle montører.

Du kan enten købe dit nye gulv hos os, da vi tilbyder salg af blandt andet trægulve eller du kan købe det hos en anden forhandler eller gulvmand.

Som noget nyt lægger vi også flydespartel for dig. Hør gerne mere om denne løsning ved at kontakte din gulvlægger i Hjørring. 

Rådgivning ved gulvlægning & salg af gulve

Vi hjælper altid vores kunder med at træffe det rigtige valg i forbindelse med gulvlægning. Måske er I en familie med dyr og mindre børn, der gerne vil have solide gulve, der er nemme at holde rene.

Eller måske vil I gerne gøre en lille indsats for at have nogle helt unikke gulve, der kræver en smule mere vedligeholdelse.​

Vi gennemgår de forskellige muligheder og kommer med relevante forslag, men du kan også vente med at benytte os, til du har fået leveret det nye gulv, som vi skal lægge for dig.

Har du brug for rådgivning hos eksperter, står vi klar til at dække dine behov. Vi rådgiver om alt i gulve.

Hvad koster en gulvlægger?

Du er velkommen til at kontakte os hos Proff Montage for at høre mere om gulvlægning og pris ved salg af trægulv eller andre gulve.

Du kan ringe til os på telefon 40 25 07 82, eller du kan vælge at sende en e-mail til os på kontakt@proffmontage.dk, hvis du vil have mere info om mulighederne for et nyt gulv.

Her kan vi oplyse dig om gulvlæggernes priser, hvilket værktøj vi bruger, samt vejledning til materialevalg. Desuden udarbejder vi også gerne et godt tilbud på gulvlægning til dig.

Kontakt os i dag

Har du ønsker eller spørgsmål, så giv os besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt