​Specialister inden for montering

​Faste samarbejdspartnere

​Salg & montering i mere end 30 år

Professionel gulvservice i Nordjylland

Er du på udkig efter en virksomhed, der kan udføre gulvservice? Hos Proff Montage beskæftiger vi os med montagearbejde og gulvservice. Øg din boligs værdi og vedligehold dit gulv.

Vi har adresse i Hjørring, men har mange kunder fra resten af Nordjylland - især Aalborg. Vores kunder er både private og inden for erhverv.

Hvad indebærer gulvservice?

I mere end 30 år har vi solgt og monteret gulve, køkkener og meget mere. Derfor er vores gulvmand ekspert i gulvservice, og hvilke løsninger der passer bedst til dit gulv. Vi holder os altid opdateret på nye metoder, teknikker og materialer. Det betyder, at vi kan tilbyde en bred vifte af gulvbehandlinger.​

Gulvservice hos os kan blandt andet indebære:

  • Gulvlakering
  • Gulvbehandling
  • Ludbehandling

Hvad koster gulvservice?

For at få en pris på gulvservice skal vi i dialog først. Her skal vi høre lidt om dine ønsker og behov. Derefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud ud fra vores fordelagtige priser.

Prisen på gulvservice afhænger altså af, hvad din ønskede gulvservice omfatter.

Kontakt os i dag og få hjælp

Vi besvarer altid gerne spørgsmål, store som små, komplicerede som nemme, så du kan føle dig tryg ved, at vi udfører vores arbejde efter planen.

Giv os et kald på telefon 40 25 07 82, send en e-mail til kontakt@proffmontage.dk, eller kontakt os via vores kontaktformular.

Vi glæder os til at høre fra dig!​

Kontakt os i dag

Har du ønsker eller spørgsmål, så giv os besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt