​Specialister inden for montering

​Faste samarbejdspartnere

​Salg & montering i mere end 30 år

Inventarmontering for erhverv, institutioner og private

Vi hos Proff Montage tilbyder alle former for inventarmontering for private, erhverv og offentlige institutioner i blandt andet Hjørring, Aalborg og resten af Nordjylland. Virksomheden er 20 år gammel, men vi har over 30 års erfaring med montering af vinduer, døre, køkkener og gulvbelægninger samt med inventarmontering.

Vi tilbyder alle former for inventarmontering

Vores kunder inden for inventarmontering tæller alt fra privatpersoner og virksomheder til store skoler og endda en kunde på Grønland. Arbejdet sker typisk i forbindelse med indkøb af nye møbler og andet inventar for en ny virksomhed eller institution eller for en ny afdeling. Det kan også ske ved en flytning, hvor virksomheden vælger at få nye møbler.

Fordelen ved vores inventarmontering er, at I kan koncentrere jer om at finde de billigste og bedste møbler og inventar. Det meste er måske nyt og noget er måske gammelt. Vores opgave er så at samle det, ligesom vi kan hænge ting på vægge og i lofter. Og særligt inventar som køkkener, skranker og montre skal måske fastmonteres på vægge og gulve. Der kan også være andet udstyr, som skal monteres på forskellig vis.

Kontakt os for at drøfte hvad I behøver af hjælp

Hvis I har brug for inventarmontering, så kan du kontakte os hos Proff Montage for at drøfte, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med jeres projekt. Du kan ringe til os på telefon 40 25 07 82 for at aftale nærmere. Alternativt kan du henvende dig på vores e-mail, som er kontakt@proffmontage.dk.

Kontakt os i dag

Har du ønsker eller spørgsmål, så giv os besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt