​Specialister inden for montering

​Faste samarbejdspartnere

​Salg & montering i mere end 30 år

Professionel køkkenmontering i Nordjylland

Leder du efter et nyt køkken? Hos Proff Montage har vi mere end 30 års erfaring med salg af køkkener, samt køkkenmontering i Nordjylland. 

Som køkkenmontør har vi hjulpet rigtig mange tilfredse kunder i Hjørring og Aalborg, men også i resten af Nordjylland, igennem tiden. Vi benytter vores mange års erfaring med køkkenmontering til at hjælpe vores kunder med at træffe de bedste valg, herunder ved at komme med forskellige forslag til indretningen af det nye køkken.


Vi er beliggende i Hjørring, men kører gerne ud til kunder i Aalborg og resten af Nordjylland.

Montering af køkken og renovering af køkken

Vi tilbyder at være med i hele processen ved en køkkenmontering lige fra idéfasen til det færdige køkken. Alternativt kan du bestille os, når du har valgt og bestilt dit nye køkken, så vi kun står for den egentlige montering af køkkenet. Måske er du kun interesseret i at vi skal lave montering af sokkel til køkken. Vi kan også sagtens stå for et helt nyt køkken med montering - en totalløsning.​ 

Vi anbefaler dog, at du taler med os, inden du vælger dit nye køkken, eftersom vi kan have alternative forslag, som du bliver gladere for.

Køkkenmontering i alle typer boliger

Vi står for køkkenmontering for både private og erhverv, og du kan også være udlejer eller i en boligforening.

Mange af vores kunder er private, der har overtaget en ny bolig med et gammelt køkken, eller som overvejer at sælge deres bolig og derfor vil gøre den mere salgsegnet. Det kan også ske, at vi udvider et eksisterende køkken. 

Der er mange muligheder og vi hjælper med køkkenmontering i det omfang, som du ønsker - og så endda til gode priser. Desuden kan vi også hjælpe med at lægge gulv i samme forbindelse.​

Hvad koster montering af køkken?

Søger du en pris på montering af køkken, så kontakt os hos Proff Montage. Så hjælper vi med et uforpligtende tilbud eller svar på dine spørgsmål vedrørende køkkenmontering og/eller køkkenrenovering.

Du kan ringe til os på telefon 40 25 07 82, men du er også velkommen til at skrive til os på vores e-mail kontakt@proffmontage.dk.​ Vi ser frem til at hjælpe dig med dit nye køkken. Se også mere om inventarmontering her.

Kontakt os i dag

Har du ønsker eller spørgsmål, så giv os besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt