​Specialister inden for montering

​Faste samarbejdspartnere

​Salg & montering i mere end 30 år

Salg og montering af gardiner tilbydes

Har du brug for professionel hjælp til montering af gardiner, så kan du med fordel kontakte os hos Proff Montage

Vi er beliggende i Hjørring, men sælger og monterer gardiner for private og erhvervskunder i Aalborg og resten af Nordjylland.

Vi har mere end 30 års erfaring med montering af gardiner, og vi kan derfor løse opgaven hurtigt og yderst professionelt. Vores dygtige medarbejdere sørger for et flot resultat, som du kan være tilfreds med.

For os er tilfredse kunder det absolut vigtigste, og derfor lægger vi stor vægt på at tilbyde vores kunder en god service samtidig med, at vi leverer kvalitetsarbejde.​

Gardinmontering, rådgivning og vejledning

Vi tilbyder hovedsageligt montering af gardiner, men vi kan også hjælpe dig med rådgivning og vejledning i forbindelse med at vælge de helt rigtige, som vil passe til resten af boligen. Vi kommer selv ud og måler op, så vi er sikre på, at arbejdet bliver udført korrekt.

Ønsker du blot at købe nogle nye gardiner og montere dem selv? Det er også helt okay - kontakt os endelig og hør om vores udvalg af gardiner.

Hvad koster montering af gardiner?

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller kunne du tænke dig en specifik pris på montering af gardiner, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan enten ringe til os på telefon 40 25 07 82, eller du kan skrive til vores e-mail kontakt@proffmontage.dk.​

Kontakt os i dag

Har du ønsker eller spørgsmål, så giv os besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt