​Adresse:

Holtegårdsvej 114

9800 Hjørring

​Telefon: 40 25 07 82

E-mail: kontakt@proffmontage.dk

Følg os på Facebook:fb-f-logo__white_29

Montering af køkken - professionel køkkenmontering og -rådgivning

Hos Proff Montage har vi mere end 30 års erfaring med køkkenmontering af enhver slags. Vi benytter vores mange års erfaring med montering af køkken til at hjælpe vores kunder med at træffe det bedste valg, herunder med at komme med forskellige forslag til indretningen af det nye køkken.


Vi er beliggende i Hjørring, men kører også gerne ud til kunder i Aalborg, Frederikshavn og resten af Nordjylland.

Montering af køkken og hjælp hertil

Vi tilbyder at være med i hele processen ved en køkkenmontering lige fra idefasen til det færdige køkken. Alternativt kan du bestille os, når du har valgt og bestilt dit nye køkken, så vi kun står for den egentlige montering af køkkenet.​ 

Vi anbefaler dog, at du taler med os, inden du vælger dit nye køkken, eftersom vi kan have alternative forslag, som du bliver gladere for.

Vi står for køkkenmontering for både private og erhverv, og det kan også være for boligudlejere og boligforeninger. 

Mange af vores kunder er private, der har overtaget en ny bolig med et gammelt køkken, eller som overvejer at sælge deres bolig og derfor vil gøre den mere salgsegnet. Det kan også ske, at vi udvider et eksisterende køkken.

Få en pris på køkkenmontering

Søger du en pris på montering af køkken, så kontakt os hos Proff Montage. Så hjælper vi med et uforpligtende tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Du kan ringe til os på telefon 40 25 07 82, men du er også velkommen til at skrive til os på vores e-mail kontakt@proffmontage.dk.​

Kontakt os i dag

Har du ønsker eller spørgsmål, så giv os besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Proff Montage
Holtegårdsvej 114
9800 Hjørring