​Specialister inden for montering

​Faste samarbejdspartnere

​Salg & montering i mere end 30 år

Professionel montering af vinduer og døre

Hos Proff Montage ved Hjørring, har vi stor erfaring med udskiftning af vinduer og døre fra alle producenter. Virksomheden startede for 20 år siden, men vi har over 30 års erfaring inden for montering af vinduer og døre, samt reparationer i blandt andet Aalborg og Hjørring, men også resten af Nordjylland.

​Vi tilbyder udskiftning og montering af vinduer og døre af enhver slags

Vi kan udskifte og montere alle slags vinduer og døre, for eksempel:​

  • Energivinduer/Energiruder
  • Terrassedør
  • Facadedør/Hoveddør
  • Indvendige døre
  • Yderdøre/Udvendige døre
  • Tyverisikring af vinduer og døre
  • Udskiftning af fuger
  • Udskiftning af glaslister

​Valg af materialer til vinduer og døre

Mange vælger træ og aluminium, når de skal have monteret nye vinduer. I visse tilfælde er det bedst med rent træ, og nogle kunder foretrækker plastelementer. Vi har mange års erfaring og tilbyder kompetent vejledning og rådgivning omkring nye vinduer og døre. 

Montering af vinduer - enkelt & professionelt

Når du vælger at udskifte dine vinduer og døre professionelt, kan du drage nytte af vores store ekspertise.

Vi bruger vores erfaring til at rådgive og vejlede dig til at vælge de helt rette vinduer og døre til dit hus eller lejlighed nær Aalborg og Hjørring samt i resten af Nordjylland.

Du kan også godt nøjes med at købe nye vinduer og døre hos os, hvis du selv kender en der kan montere dem eller lignende. Vi hjælper dig stadig gerne med at finde den rigtige løsning til din bolig eller virksomhed.

 

Skift vinduer og spar på elregningen

Der er mange penge at spare ved at udskifte de gamle vinduer med nye. ​Vi kan altid hjælpe med at finde ud af, hvad der passer bedst til dine ønsker og behov samt budget, når vi kommer ud for at måle op.​ Det kan også være at det giver bedre mening at foretage vinduesrenovering, frem for udskiftning af vinduer.

​​Vi kan samtidig drøfte de forskellige producenter, herunder energivenlighed og isoleringsevne.

​Når vi er blevet enige om en løsning og en pris på udskiftning af vinduer og døre, bestiller vi de nye materialer, hvorefter vi vil komme ud for at montere dem. 

Vi tilbyder desuden også salg af gardiner og kan hjælpe dig med at sætte dem op. Herudover hjælper vi dig også med markiseopsætning.

Vi ordner naturligvis alt det udvendige og indvendige arbejde, så det hele er færdigt og kan holde i mange år. Du får naturligvis også et uforpligtende tilbud på monteringen, forud for varebestillingen, så du kender de reelle priser på montering af nye vinduer eller døre.

Bestil tid til en opmåling og tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os hos Proff Montage for at drøfte, hvad vi tilbyder inden for montering af vinduer og døre og for at bestille tid til en opmåling. 

Du kan ringe til os på telefon 40 25 07 82, eller du kan henvende dig skriftligt til os på vores e-mail kontakt@proffmontage.dk.​

Kontakt os i dag

Har du ønsker eller spørgsmål, så giv os besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt