​Specialister inden for montering

​Faste samarbejdspartnere

​Salg & montering i mere end 30 år

​Opsætning af markiser udføres professionelt

Hos Proff Montage har vi mere end 30 års erfaring med montering af markiser for vores kunder. Vi tilbyder både salg og professionel opsætning af markise, så du selv slipper for at stå med det.

Vi tilbyder:

  • God service
  • Professionelle medarbejdere
  • Høj kvalitet

Vores virksomhed er beliggende i Hjørring, men vi arbejder især for mange kunder i Aalborg samt i resten af Nordjylland.

Markiseopsætning eller bare køb af markise?

Du kan enten købe din nye markise gennem os og efterfølgende få den monteret, eller du kan købe den et andet sted og kun vælge at få hjælp af os til opsætning af markisen.​

Vi kan også tilbyde rådgivning og vejledning i forbindelse med dit valg af markise, ligesom vi også tilbyder gratis opmåling i forbindelse med monteringen. 

Vi kan med andre ord stå for alt lige fra den indledende fase til opsætning af markise, hvis du ønsker det. Du er også meget velkommen til at kontakte os selvom du ikke ønsker montering, men blot ønsker at købe en flot markise i god kvalitet.

Hvad koster opsætning af markise?

Vi kommer gerne ud og foretager en gratis opmåling til din nye markise, og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på selve monteringen. 

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du en specifik pris på markiseopsætning og hvad vi kan gøre for dig, kan vi kontaktes på telefon 40 25 07 82 eller e-mail kontakt@proffmontage.dk.​​

Kontakt os i dag

Har du ønsker eller spørgsmål, så giv os besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt